Po 30 letech nastala chvíle na změnu provozování restaurace U kocoura v Solnici. Tu jsme v roce 2022 přebudovali na bistro, kde můžete potěšit sebe nebo přátele malým obědem či svačinou, italskou kávou ESSE MASINI, deserty a dorty vlastní výroby, zmrzlinou nebo dobrým vínem od Michlovských z Rakvic.
Doba covidová odnesla něco starého, ale současně přinesla nové výzvy co a jak dělat jinak. Chtěli jsme mít bistro, které bude žít. Bude možné si dát snídani, pít dobrou kávu, či sklenku vína nebo sektu od Michlovských k odpolednímu rozjímání. Vychutnat si vydatnou polévku, či oběd a vše završit naším desertem, o který se nebudete chtít dělit. A pokud budete mít ještě chuť , tak si pošmáknout na našich plněných bagetách, croissantu, focaccia nebo obložené chleby, které nám dodává pekárna Chleba a Sůl.